Maanden | Emmers | Prijs per emmer (Excl Btw) | Korting |
---|---|---|---|
Losse verkoop | 1 | € 170 | 0% |
3 maanden | 6 | € 155 | 8,8% |
6 maanden | 12 | € 140 | 17,6% |
9 maanden | 18 | € 125 | 26,5% |
12 maanden | 24 | € 110 | 35,3% |
Impressie
Benieuwd hoe Tasty kokos werkt?
Een nieuwe stap
horecaverkoop
Ons deeg is 3 maanden houdbaar, hierdoor heeft u de mogelijkheid om elke dag een kleine hoeveelheid te bakken. Waardoor uw klanten altijd kunnen genieten van de verste kokosmakronen. Ons deeg kan ook worden ingevroren en daarmee is de houdbaarheid te verlengen tot 7 maanden.
Door de lange houdbaarheid is het mogelijk om groter in te kopen en de kosten laag te houden. Wij hebben namelijk een staffelkorting van +/- 1,5% per emmer. Wat uitkomt op een maximale korting van 35%.
Bekijk hieronder wat Tasty Kokos voor u kan betekenen.
De mogelijkheden
horecaverkoop
Bekijk hieronder de mogelijkheden voor maandelijkse levering.





Winstmarges berekenen
* In 1 emmer zit 9,5kg
* De prijs van 1 losse emmer is 170 euro
*Wij hanteren een staffelkorting van +/- 1.5% per emmer, oplopend tot 35%
*Alle prijzen zijn exclusief BTW
*Alle bestellingen worden GRATIS geleverd binnen Nederland
*In 1 emmer zitten 128 +/- kokosbollen
*Wij hanteren een prijs van 3 euro per bol
*Hiermee behaald u een omzet van (128×3) 384 euro
Winstberekeningen
Prijs per emmer | Omzet per emmer | Winstmarge |
---|---|---|
1 = € 170 | 128 x € 3 = € 384 | 55,73% |
6 = € 155 | 59,6% | |
12 = € 140 | 63,5% | |
18 = € 125 | 67,4% | |
24 = € 110 | 71,4% | |
100+ = In overleg | 75+ |
Verkoop horeca

Bestel hier deeg van Tasty Kokos
In emmers van 9,5 kg
Tasty kokos voor in de horeca, in 6 heerlijke smaken. Vanaf 2 emmers kun je al genieten van een staffelkorting van 1.5% per emmer, oplopend tot 35%!
Palletverzendingen

Informeer hier naar onze palletprijzen
Vanaf 100 emmers
Het is ook mogelijk om Tasty Kokos in grote hoeveelheid (+100 emmers) te bestellen. Ideal voor markthandelaren of groothandel. Door groot in te kopen is de prijs/kwaliteit verhouding optimaal.